A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy

On this page you can find 10 high definition images of the "A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy" for your house inspiration.
Just click on any wallpapers to get the access to the full-size picture. All the photos belong to their respective owners and are free for personal use only.

A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (1)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (2)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (3)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (4)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (5)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (6)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (7)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (8)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (9)
A Quiet and Comfortable Rural Home with Contemporary Vibe in Rosà, Italy by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects (10)

House PB by Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects

“The dwelling is a 120msq (1,291.7ftsq) addition to a rural complex in the Veneto countryside. The addition was built in the early 1900s and has undergone a restoration in the late 90s to be used as an office. In 2012 it has been reverted to its original function.

The house is developed over three floors. The living room is located at the ground floor and the rooms and the service rooms on the upper floors. The floor at the time of the last restoration was a red “pavimento alla veneziana” which has been maintained and restored.

The spaces are characterized by the alternation of white surfaces and natural wood ceilings.

The living room stair, which was done during the last restoration in the 90s, declares its misplacement. An operable wall, with a writable film layer finish, is created in order to hide the actual staircase giving the space a more contemporary tone and allowing the recovery of the understair storage space.”

Photos by: Paolo Didonè Devvy Comacchio Architects & Make That Studio